شما این محصولات را انتخاب کرده‌اید

سبد خرید

شناسه خبر: 7304
بازدید: 25

کوکوی لوبیا سبز می تواند طعمی جالب و جدید را به میان وعده های غذایی شما با یاد گرفتن طرز تهیه آن هیده دهد.

مواد لازم کوکو لوبیا سبز

 لوبیا سبز خرد شده ۲ پیمانه
 هویج رنده شده۳ قاشق غذاخوری 
 پیاز متوسط رنده شده یک عدد
 سیب زمینی رنده شدهیک عدد 
 آرد۲ قاشق غذاخوری 
 تخم مرغ ۲ عدد
 پودرسیربه میزان لازم 
 فلفل ، نمک و زردچوبهبه میزان لازم 

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی

برای تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی در ابتدا لوبیا سبز های خرد شده را در قابلمه ای با‌ آب و نمک بپزید بعد از نرم شدن لوبیاها آنها را آبکش کنید سپس تخم مرغ ها را خوب بزنید تا یکدست شوند.

در این زمان لوبیاها، تخم مرغ، هویج، سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، پودر سیر، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم خوب مخلوط کنید.

در یک تابه مناسب روغن بریزید و مواد کوکوی لوبیا سبز را به سلیقه خود با اشکال مختلف سرخ کنید. مانند کوکوهای دیگر مثل کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی بعد از سرخ شدن قسمت زیرین کوکوها آنها را برگردانید تا قسمت بالایی هم کامل سرخ شود.

برای سرخ کردن کوکوها می توانید از قالب استفاده کنید. برای تزئین کوکوها می توانید از نخود فرنگی، ذرت و گوجه فرنگی استفاده کنید. برای خاص جلوه دادن کوکوها می توانید آنها را به صورت برش های پیتزایی سرخ نمایید و با سس های آماده تزئین کنید.

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت

درست کردن کوکوی لوبیا سبز به روش های مختلف

مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت

 لوبیا سبز خرد شده۷۰۰ گرم 
 هویج نگینی شده۴ عدد 
 پیاز خرد شده بزرگ۱ عدد 
 گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم 
 سیب زمینی متوسط خرد شده 4 عدد
تخم مرغ  6 عدد
 نمک و ادویه و زردچوبهبه مقدار لازم 
زرشک (در صورت تمایل)۲/۳ پیمانه

طرز پخت کوکوی لوبیا سبز با گوشت

برای پخت کوکو لوبیا سبز ابتدا لوبیا سبز را بپزید و هویج خرد شده را هم بپزید. تا اینکه آب آن ها رو به تمام شدن باشد.

پس از اینکه این کار را انجام دادید در مرحله بعدی سیب زمینی ها و پیازها را جداگانه سرخ کنید.

گوشت تان را به پیاز که سرخ شده است اضافه کنید و زیر شعله را کمتر کنید تا گوشت آرام بپزد.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بزرگتر بشکنید و آن ها را هم بزنید سپس هویج و لوبیاهای پخته را اضافه کنید و بعد گوشت و سیب زمینی ها را اضافه کنید.

اگر دوست داشتید زرشک را به مواد اضافه کنید اگر تمایلی به داشتن زرشک ندارید آن را حذف کنید سپس آن را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و پس از اینکه به صورت کامل مخلوط شد مواد را روی حرارت مناسب سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز رژیمی

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز رژیمی

مواد لازم برای ۴ نفر

 لوبیا سبز 500 گرم
تخم مرغ 4 عدد
 پیاز متوسط۱ عدد 
 سیر۱ حبه 
 نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم 

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز رژیمی

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدهید تا تغییر رنگ بدهد. پس از اینکه رنگ پیاز شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در این فاصله زمانی لوبیا سبز را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. لوبیا سبز را کمی تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

پس از اینکه لوبیا سبز کمی سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید تا لوبیا سبز و پیاز سرخ شده خنک شوند.

پس از اینکه لوبیا سبزها خنک شدند، آنها را داخل یک کاسه بزرگ و جادار بریزید. در ادامه سیر را رنده شده را اضافه کنید و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب بزنید سپس به مواد اضافه کنید.

در مرحله ی آخر تابه ی مناسبی روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را به صورت یکجا داخل تابه بریزید سپس با قاشق روی آن را صاف کنید و اجازه دهید سرخ شود.

پس از اینکه سمت زیری کوکو سرخ شد آنرا به قسمت مساوی تقسیم کنید و برگردانید تا سمت دیگر کوکو نیز سرخ شود. پس از اینکه کوکوی لوبیا سبز آماده شد آنرا به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان نوش جان کنید.

طرز تهیه ی کوکوی لوبیا سبز و هویج

کوکوی لوبیا سبز و هویج

مواد لازم برای کوکو لوبیا سبز

 لوبیا سبز 350 گرم
 هویج 1 عدد
 پیاز 1 عدد
 تخم مرغ 4 الی ۵ عدد
 آرد گندم 1 الی ۱/۵ قاشق غذاخوری
 نمک وفلفلبه مقدار لازم 
 زردچوبه یا زعفرانبه مقدار لازم 
 روغن حیوانی (در صورت تمایل)به مقدار لازم  

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز و هویج

لوبیا سبز را به طول ۲ الی ۳ میلیمتر برش بدهید و در ظرفی بگذارید تا بپزد در ظرف را نبندید تا لوبیا خوش رنگ بماند در آخر نمک اضافه کنید و آب آن کاملاً تمام شود.

هویج را به صورت خلال های ظریف (رنده ی درشت) برش بزنید.

پیاز را نگینی خرد کنید.

به مواد بالا آرد، نمک، زردچوبه و زعفران و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید و در ماهیتابه روغن بریزید و کوکو را سرخ کنید.

نکته مهمی که در پخت کوکو باید در نظر داشته باشید این است که درب ماهیتابه را ببندید تا کوکو پف کند و مغز پخت شود و اینکه از حرارت کم برای پخت استفاده کنید.