شما این محصولات را انتخاب کرده اید

سبد خرید

شناسه پست: 6170
بازدید: 344

اغلب بیماران دیابتی و ام اسی از ضعف عمومی شکایت می کنند و میان وعده های سالم و مغذی مثل توپک های بادام هندی و خرمایی که ما آموزش می دهیم سالم ترین انتخاب برای آنهاست. این میان وعده همچنین برای کسانی که رژیم لاغری دارند نیز انتخاب خوب است.

توپک های بادام هندی و خرما

 بادام هندی 125 گرم
 پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری
 نمک 1/4 قاشق چایخوری
 خرما 175 گرم
آب 3 قاشق چایخوری 

طرز تهیه توپک های بادام هندی و خرمایی

ابتدا بادام هندی ها را با غذا ساز آسیاب کنید و سپس نمک و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و دوباره میکس کنید پوست خرماها را از آن ها جدا کنید و به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید در آخر آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا چسبنده و یکدست شود بعد از مواد به اندازه ی گردو بردارید و با دست گلوله کنید و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید به جای بادام هندی از سایر مغز آجیل ها هم می توانید استفاده کنید.

نکته

اگر تمایل دارید مغزها زیر دندان احساس شوند بهتر است آن را کمتر میکس کنید تا پودر نشوند.

می توانید از چند مغز در این توپک ها استفاده کنید.

می توانید در آخر آن را داخل کنجد بوداده، یا پودر نارگیل یا بعضی از مغزها بغلتانید.

توپک های بادام زمینی

طرز تهیه توپک های بادام هندی و خرمایی

مواد لازم برای توپک های بادام زمینی

 كره بادام زميني يک پيمانه
پودر قند  يک پيمانه
 بيسكويیت پودرشده1/5 پيمانه 
 كره يا مارگارين نرم شده50 گرم 
 ترافل رنگیبرای تزئين 

طرز تهیه توپک های بادام زمینی

كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن  اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب بزنید يا گرد گرد درست كنید و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده می توانید داخل شکلات ذوب شده قرار بدهید تزیین آن کاملا سلیقه ای است و سپس میل نمایید.

طرز تهیه توپک های بادام هندی و خرمایی