شما این محصولات را انتخاب کرده‌اید

سبد خرید

شناسه خبر: 6170
بازدید: 37

اغلب بیماران دیابتی و ام اسی از ضعف عمومی شکایت می کنند و میان وعده های سالم و مغذی مثل توپک های بادام هندی و خرمایی که ما آموزش می دهیم سالم ترین انتخاب برای آنهاست. این میان وعده همچنین برای کسانی که رژیم لاغری دارند نیز انتخاب خوب است.

توپک های بادام هندی و خرما

 بادام هندی 125 گرم
 پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری
 نمک 1/4 قاشق چایخوری
 خرما 175 گرم
آب ۳ قاشق چایخوری 

طرز تهیه توپک های بادام هندی و خرمایی

ابتدا بادام هندی ها را با غذا ساز آسیاب کنید و سپس نمک و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و دوباره میکس کنید پوست خرماها را از آن ها جدا کنید و به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید در آخر آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا چسبنده و یکدست شود بعد از مواد به اندازه ی گردو بردارید و با دست گلوله کنید و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید به جای بادام هندی از سایر مغز آجیل ها هم می توانید استفاده کنید.

نکته

اگر تمایل دارید مغزها زیر دندان احساس شوند بهتر است آن را کمتر میکس کنید تا پودر نشوند.

می توانید از چند مغز در این توپک ها استفاده کنید.

می توانید در آخر آن را داخل کنجد بوداده، یا پودر نارگیل یا بعضی از مغزها بغلتانید.

توپک های بادام زمینی

طرز تهیه توپک های بادام هندی و خرمایی

مواد لازم برای توپک های بادام زمینی

 کره بادام زمینی یک پیمانه
پودر قند  یک پیمانه
 بیسکوییت پودرشده۱/۵ پیمانه 
 کره یا مارگارین نرم شده۵۰ گرم 
 ترافل رنگیبرای تزئین 

طرز تهیه توپک های بادام زمینی

کره‌ را با پودر قند خوب زده تا کرم شود بعد بیسکویت‌ پودرشده را کم‌کم به آن  اضافه کرده تا حدی که به دست نچسبد و شکل بگیرد. سپس خمیر را قالب بزنید یا گرد گرد درست کنید و در بادام پرک یا ترافل رنگی غلتانده می توانید داخل شکلات ذوب شده قرار بدهید تزیین آن کاملا سلیقه ای است و سپس میل نمایید.

طرز تهیه توپک های بادام هندی و خرمایی