شما این محصولات را انتخاب کرده‌اید

سبد خرید

شناسه خبر: 5185
بازدید: 37

در فصل پاییز انار شاید بیش از هر میوه دیگری بدرخشد. دانه های یاقوتی انار روی هر کیک یا دسری به آن جذابیت خاصی میدهند، چه روی دسر انار سه لایه باشد، چه روی پاولوا و چه روی کیک انار هیجان انگیز. کیک انار بهترین انتخاب برای پذیرایی از میهمانان در شب یلداست. علاوه بر این کیک انار خوشمزه میتوانید از کیک هندوانه و رولت هندوانه هم در سفره شب یلدا استفاده کنید.

شما می توانید این کیک را با هر آب میوه و پودر ژله همان میوه هم درست کنید.

طرز تهیه درست کردن کیک انار

مواد لازم برای کیک انار

 تخم مرغ 4 عدد
 شکر 150 گرم (۲/۳ لیوان)
 آرد سفید 300 گرم (۲ لیوان)
آب انار ۱۶۰ میلی (۲/۳ لیوان) 
 روغن مایع۱۲۰ میلی (نصف لیوان) 
 پودر ژله اناریک بسته 
بکینگ پودر ۶ گرم (۱ قاشق مرباخوری) 
وانیل  1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک انار

آب ۲ عدد انار را بگیرید و یک لیوان به مقدار ۲۵۰ میلی آب انار شد. دو سوم آب انار را داخل کیک و یک سوم را در کرم انار استفاده کنید. از آب انار طبیعی استفاده شود در طعم و کیفیت تاثیر دارد.

تخم مرغ و شکر را همراه وانیل ۵ تا ۶ دقیقه خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. 

روغن را اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید و بعد آب انار را اضافه کنید.

آرد و بکینگ پودر و پودر ژله را مخلوط و الک کنید و داخل مواد بریزید و با لیسک مخلوط کنید.

داخل قالب به قطر ۲۳ سانت (من از قالب کمربندی استفاده کردم، هر نوع قالب گرد و یا حتی طرح دار هم می شود) کف آن کاغذ روغنی بیاندازید و مایه کیک را بریزید.

فر را از قبل روشن کنید. تا گرم شود.

قالب را در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار بدهید. دمای فرها فرق دارد حتما خودتان چک کنید.

بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کنید.

مواد لازم برای کرم انار

 آب انار 90 میلی (۱/۳ لیوان)
 شیر۱ لیوان 
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری) 
 وانیل۱/۴ قاشق غذاخوری 
شکر  2 تا ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم انار

شیر و آب انار و شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید دائم هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب مثل فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید و از حرارت بردارید. می توانید رنگ خوراکی هم بریزید.

کرم که از دما افتاد روی کیک خنک بریزید و دانه های انار را روی آن بریزید.