طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

برای طرز تهیه کباب تابه ای سیخی  به روش های متفاوتی می توان تهیه کرد، به وسیله گوشت چرخکرده و مرغ چرخ کرده و به صورت جوجه که هر کدام خوشمزگی خودش  را دارد.

مواد لازم برای طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

 گوشت قرمز چرخ کرده 400 گرم
 جعفری به اندازه دلخواه
 پیاز رنده شده 1 عدد
 آرد (آرد نان فطیر یا معمولی) 3 تا ۴ قاشق غذاخوری
 تخم مرغ۱ عدد
 فلفل قرمز و فلفل سیاهبه مقدار لازم 
 نمک و زردچوبهبه مقدار لازم 

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهیتابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود.

نکته برای تهیه کباب تابه ای :

می توانید ۱ قاشق رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق مخلوط کنید کباب تابه ای ها را کف تابه بچینید و روی تمام قسمت های کباب تابه ای ها بریزید و شعله را ملایم کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد. با این روش کباب تابه ای تان آبدار می شود.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

مواد لازم برای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای :

 سینه مرغ 500 گرم
 پیاز 2 عدد
 زعفران آبکردهبه مقدار لازم
 آبلیموبه مقدار لازم
 نمک و فلفلبه مقدار لازم
گوجه به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

ابتدا سینه مرغ را به صورت جوجه خرد کنید و سپس پیازها را خلالی خرد کنید و به آن اضافه کنید مقداری آبلیمو، زعفران آبکرده و نمک و فلفل به تکه های مرغ اضافه کنید. اجازه بدهید تا مواد به خورد هم بروند و مرغ ها کاملا مزه دار شوند.

سپس جوجه ها را به سیخ های چوبی بکشید و در روغن داغ قرار دارد سپس در تابه را قرار بدهید تا با بخار خود بپزند و بعد از مغز پخت شدن در تابه را بردارید و آن ها را کمی سرخ کنید و در آخر گوجه ها را حلقه ای خرد کنید و در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

مواد لازم برای کوبیده مرغ تابه ای

مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
زعفران آبکردهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
گوجهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای:

مرغ را چرخ کنید و پیاز هم رنده کنید و آب آن را بگیرید ادویه ها را اضافه کنید و ورز بدهید و حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا همه ی مواد به خورد هم بروند سپس آن ها را به سیخ های کوچک بزنید و داخل روغن داغ قرار بدهید و درب آن را قرار بدهید و تا مغز کباب تابه ای شما بپزد زمانی که پخت اجازه بدهید دو طرف آن سرخ شود. بعد سرخ شدن کباب ها گوجه ها را حلقه ای خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید. می توانید از فلفل سرخ شده هم استفاده کنید و در آخر با لیموترش تازه میل کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان