طرز تهیه کباب کاکوری هندی

کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.

کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می‌شود.

همانطور که می دانید غذاهای هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم اینگونه است.

طرز تهیه کباب کاکوری هندی

مواد لازم برای کاکوری هندی

گوشت چرخ کرده گوسفندی  2 فنجان
پیاز رنده شده و آب گرفته شده۱ عدد
پوره سیر و زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
 نمک۲ قاشق غذاخوری 
 پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق غذاخوری
 گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
 فلفل سبز خرد شدهبه مقدار لازم برای طعم دار کردن 
 پاپایا خام خرد شده۲ قاشق غذاخوری 
 میخک 4 عدد
دانه هل سیاه۱ عدد
پودر دارچین۱/۸ قاشق غذاخوری
دانه زیره۱ قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده۱/۴ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده۱/۲ فنجان
آرد نخودچی۱/۴ فنجان
تخم مرغ۱ عدد
حلقه های پیازبرای تزیین
لیموترشبرای تزیین

طرز تهیه کاکوری کباب هندی

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود ۴ ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود ۳۰ دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

* این کباب را با گوشت مرغ هم می توان درست کرد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان