شما این محصولات را انتخاب کرده اید

سبد خرید

طرز تهیه کباب کاکوری هندی 1
شناسه پست: 8551
بازدید: 108

کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.

کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می‌شود.

همانطور که می دانید غذاهای هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم اینگونه است.

طرز تهیه کباب کاکوری هندی

مواد لازم برای کاکوری هندی

گوشت چرخ کرده گوسفندی  2 فنجان
پیاز رنده شده و آب گرفته شده1 عدد
پوره سیر و زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
 نمک2 قاشق غذاخوری 
 پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق غذاخوری
 گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
 فلفل سبز خرد شدهبه مقدار لازم برای طعم دار کردن 
 پاپایا خام خرد شده2 قاشق غذاخوری 
 میخک 4 عدد
دانه هل سیاه1 عدد
پودر دارچین1/8 قاشق غذاخوری
دانه زیره1 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده1/4 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده1/2 فنجان
آرد نخودچی1/4 فنجان
تخم مرغ1 عدد
حلقه های پیازبرای تزیین
لیموترشبرای تزیین

طرز تهیه کاکوری کباب هندی

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود 4 ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

طرز تهیه کباب کاکوری هندی 2

* این کباب را با گوشت مرغ هم می توان درست کرد.