طرز درست کردن بورک اسفناج

بورک یک میان وعده یا پیش غذای معروف ترکیه ای هستش که با خمیر یوفکا و انواع مواد به عنوان فیلینگش تهیه میشه. از اونجایی که بورک با ذائقه ما ایرانی ها خیلی جوره اینجا هم کلی طرفدار داره و ما خانوم های ایرانی انواع مختلفشو تو خونه درست میکنیم. در مطلب امروز ما طرز تهیه بورک اسفناج رو براتون میذاریم تا اگه تا به حال درستش نکردین حتما دست به کار بشین و بپزینش که عاشقش میشین.

مواد لازم برای بورک اسفناج

اسفناج ۱ کیلو 
پنیر پیتزا۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم 
خمیر یوفکا ۱ بسته 
نعنا و پونه ی خشک  1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای مربطوب کردن خمیر

 شیر۱ استکان 
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری 
بورک اسفناج

طرز تهیه بورک اسفناج

برای پخت بورک اسفناج، ابتدا اسفناج را بخارپز کنید زمانی که کامل پخته شد در صورت تمایل نعنا و پونه خشک شده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس پنیر خامه ای را اضافه و مخلوط کنید تا بکدست شود.

بعد پنیر پیتزای رنده شده و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود کنار بگذارید تا کمی خنک شود. در صورت تمایل می توانید مقداری قارچ را جداگانه با نمک و فلفل سیاه و آبلیموی تازه تفت بدهید تا قارچ پخته شود و بعد به مخلوط اسفناج اضافه کنید.

شیر و روغن مایع را مخلوط کنید و روی هر ورق خمیر یوفکا را با این مایع به طور کامل مرطوب کنید و دوباره یک ورق دیگر خمیر روی لایه قبلی قرار بدهید و مجددا با مایع مرطوب کنید. سپس مقداری از مواد روی ابتدای خمیر قرار بدهید و مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و مطابق عکس یا یه سلیقه ی خودتان خمیر را رول کنید. بعد با مایع یا مخلوط شیر و روغن و یک زرده ی تخم مرغ روی خمیر را رومال کنید. می توانید مقداری کنجد یا سیاهدانه روی خمیر بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار بدهید تا زمانی که روی بورک کمی طلایی شود. 

می توانید روی بورک ها را رومال نزنید و داخل روغن سرخ کنید. اگر برای اولین بار درست می کنید مقداری را از آن را داخل روغن سرخ کنید و مقداری را داخل فر قرار بدهید و ببنید کدام یک بیشتر باب میل تان است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان