طرز درست کردن جوجه کباب

جوجه کباب یکی از غذاهای ایرانی فوق العاده خوش طعم و خوش پخت است که مصرف آن در بین ما ایرانی ها بسیار رایج است و از آنجایی که هم طعم بسیار خوبی دارد و هم پخت آن ساده است بنابراین ما در بسیاری از مواقع حتی زمانیکه خارج از منزل هستیم و هم چنین در سفرهای خود جوجه کباب را انتخاب میکنیم. در ادامه با ما همراه شود تا طز درست کردن جوجه کباب را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای پخت “جوجه کباب”

 مرغ  ۱ عدد
 پیاز ۲ عدد
 آب لیمو نصف استکان
 ماست نصف لیوان
 سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
زعفران  به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم 
جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

ابتدا مرغ را به قطعات ریز خرد کنید تا حدی که به راحتی به سیخ زده شوند و هنگام پخت راحت بپزند. و بعد آن ها را بشویید و اجازه بدهید آب آن خارج شود. جوجه ها را داخل ظرفی بزرگتر بریزید.

در ابتدا پیاز را حلقه ای خرد کنید و حلقه ها را از هم جدا کنید و روی مرغ ها بریزید. سپس سس مایونز را با ماست و آبلیمو و زعفران آبکرده و سیر له شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و با جوجه ها اضافه کنید.

و با دست آن ها را مالش بدهید تا مواد خوب به همه قسمت ها زده شوند. در ظرف را ببندید و اجازه بدهید برای ۵-۶ ساعت داخل یخچال یا جایی خنک قرار بدهید.

بعد از این زمان جوجه کباب را سیخ کنید و به همراه گوجه و فلفل بپزید.

نکاتی برای پخت این غذا باید رعایت شود

اگر از مرغ کامل استفاده می کنید بهتر است برای بهتر پختن آن ران و سینه ها را جدا جدا به سیخ بزنید استخوانی و بدون استخوان را هم جدا سیخ کنید تا همه ی جوجه کبابها خوب بپزند.

• استفاده از سس مایونز و ماست باعث کم رنگ شدن جوجه کبابها می شوند و خیلی زرد نمی شوند. اما خیلی ترد می شوند.

• اگر دوست داشتید جوجه کباب را با این عطر طعم میل کنید و می خواهید رنگ آن طلایی شود در مراحل پایانی پخت جوجه مقداری کره آب کنید و با زعفران آبکرده مخلوط کنید و با قلمو روی جوجه ها بکشید و باز روی آتش قرار بدهید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان