بعد از استعفای خانم مینا مهرنوش از مدیرعاملی رایتل ، یاسر رضاخواه با معرفی شستا و تأیید کمیته تأیید صلاحیت رگولاتوری مدیرعامل جدید رایتل شد.
ترکیب هیئت مدیره جدید رایتل به زودی اعلام می شود
یاسر رضاخواه با معرفی شستا و تأیید کمیتهی تأیید صلاحیت رگولاتوری، مدیر عامل جدید رایتل شد. بعد از اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انتصاب مینا مهرنوش بهعنوان مدیر عامل رایتل ، را فاقد وجاهت دانست ، وی از سِمَت خود استعفا داد و قرار شد ترکیب هیئت مدیرهی جدید رایتل به زودی اعلام شود.
الزامات احراز صلاحیت حرفه ای مدیران
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در بیانیهی «الزامات احراز صلاحیت حرفهای مدیران دارندگان پروانه در حوزهی ICT» را اعلام کرده بود رگولاتوری صلاحیت حرفهای اعضای هیئتمدیره ، مدیرعامل ، قائممقام و معاونان فنی و حرفهای دارندگان پروانهی ارتباطی و فناوری اطلاعات را باید هنگام انتصاب تأیید کند.
کارنامهی کاری مدیرعامل جدید رایتل
رضاخواه، مدیر عامل جدید رایتل ، پیشازاین مدیرکل فروش سازمانی و مشاور مدیر عامل در امور شرکتها در شرکت ارتباطات سیار ایران بوده است و سابقهی مدیریت در دفتر اریکسون ایران را نیز در کارنامهی کاری دارد و با توجه به سابقه ایشان می توان در آینده شاهد ارتقای کیفیت فعالیت رایتل باشیم.